Enwa Water Technology AB

Vattenrening för Badhus & Spa

Vattenrening för badhus & spa

Komplett entreprenör för installation av vattenrening för badhus & spa

Enwa har mer än 30 års erfarenhet av installationer och produkter för vattenrening för badhus och spa. Enwa hanterar alla former av entreprenader från tidiga skeden till injusterad och driftsatt badanläggning och spaanläggning. Vår kompetenta personal säkerställer att vi levererar med god kvalitét genom hela processen.

Vattenrening för badhus, hotell pooler och SPA

Enwa, som heltäckande entreprenör, fokuserar på kundens behov och vad den önskar av vattenreningen för badhus och spa som levereras av oss. Via den egna personalen har vi möjlighet att vara en del av projekten från tidigt skede till helt färdig och överlämnad anläggning. Stort fokus ligger på entreprenörskapet för att driva projekten med hög kvalitét genom hela processen. Vi bygger den anläggning som beställaren efterfrågar och är opartisk gällande produkter och tekniker. 

Inget projekt är för litet eller för stort för oss. 

  • Nybyggnationer
  • Renovering
  • Projektering
  • Projektledning
  • Montage
  • Konsultation
  • Service / driftoptimering
  • Reservdelar

Pågående och färdigställda projekt

Är ni intresserade av vilka projekt Enwa genomför just nu samt färdigställa projekt?

Här presenterar vi ett urval av pågående och avslutade projekt.

Vill ni veta mer om hur Enwa jobbar i projekt samt vad Enwa kan hjälpa er med. Kontaktar oss så berättar vi mer!

Service - säker drift av din badanläggning

Enwa erbjuder serviceavtal som skyddar produktens kvalitét och funktion. Genom att ingå ett serviceavtal med Enwa får såväl anläggningar som produkter service vid rätt tidpunkt, vilket innebär en säker, långsiktig och bibehållen kvalitét. 

Några av våra nöjda kunder

Vattenbehandling till simbassänger och spa

Enwa Bad & Spa levererar ett brett utbud av utrustning och komponenter för vattenbehandling till er badanläggningar och spa: filter, UV, ozon och AOP, mät- och doseringsutrustning, värmeanläggningar, pumpar, klorproduktioner, rengöringsrobotar, provtagningsutrustning, kemikalier, ingjutningsgods ventiler, rördelar och m.m.

Problem med poolvatten?

Det finns flera vanliga problem som kan uppstå med poolvatten. Vi hjälper dig att lösa olika vattenproblem och hitta den bästa professionella lösningen för dig.

EnwaMatic® löser problem med rost i värmeanläggningar

EnwaMatic® hjälper dig att rena, avlufta och behandla vattnet och ge dig ett fullgott korrosionsskydd i värmesystem eller kylsystem. 

rost i värmesystem

Utrustning för simbassänger och spa

Enwa Bad & Spa erbjuder också ett brett utbud av utrustning och komponenter för er simbassänger och spa: stålbassänger, bubbelbadkar, bassängsutrustning, vattenattraktioner, poolbelysning, poolöverdrag/poolskydd och m.m.