Enwa Water Technology AB

Poolkemikalier

Bad & Spa

Poolkemikalier

Enwa Bad & Spa levererar ett komplett utbud av specialproducerade poolkemikalier till offentliga simbassänger och spa.
Vi levererar alla klorprodukter, pH-reglering och klorfria desinfektionsmedel.
Alla kemikalier levereras med detaljerade bruksanvisningar och i användarvänliga förpackningar.

HTH & Saniklar ostabiliserat klor

Ostabiliserat klor eller kalciumhypoklorit, som är den korrekta beteckningen, tillför inte stabilisator (cyanursyra) till poolen, som då inte kan få ett klorlås. Om du använder ostabiliserat klor för desinficering av poolen får du flera fördelar

– du slipper bland annat extra vattenbyte på grund av överstabilisering och får kristallklart vatten med hög hygiennivå, hög badkomfort, minskad total tillsats av kemiska substanser till vattnet och ingen ackumulering av cyanursyra i vattnet.

HTH GRANULAT

SANIKLAR/HTH TEMPO STICK

SANIKLAR DAY TABS

SANIKLAR SUPER BOOST GRANULAT

HTH SHOCK POWDER

HTH BRIQUETTES

Specialprodukter

Med Saniklar specialprodukter får du koncentrerade specialrengöringsmedel som hjälper dig att få rent vatten i din pool. Produkterna är utformade för olika syften som bland annat att förebygga grönt badvatten, rengöra vattenlinje och sandfilter samt avlägsna flockning av små partiklar i vattnet.

SUPER OKKERRENS

SANIKLAR WINTER CLEAN

SANIKLAR SUPER KLERAL

SANIKLAR SUPERGEL

SANIKLAR SUNFLOCK MAGIC ROLLS

SANIKLAR CLEAR WATER

Produkter för justering av vattenbalansen

Den viktigaste faktorn för balansering av poolvattnet är ett korrekt justerat pH-värde. Ofta anses pH-värdet ha mindre betydelse för att förebygga olika vattenproblem som algtillväxt, hud- och ögonirritation, oklart och grumligt vatten.

Korrekt pH-värde är avgörande för effektiv desinficering, flockningsprocess samt effekten av andra vårdprodukter som är utformade för att ge optimal effekt vid neutralt pH-värde (så nära 7,0 som möjligt).

SANIKLAR PH-PLUS

SANIKLAR PH-MINUS

SANIKLAR ANTICHLOR

SANIKLAR ALKA PLUS

CHLORINE STABILIZER

CALCIUM UP

Saniklar stabiliserat klor

Stabiliserat klor innehåller cyanursyra. En stabilisator som förhindrar att poolens klor bryts ned av solens UV-strålar. I små koncentrationer har det en positiv effekt, men vid höga koncentrationer av cyanursyra i vattnet som tillförs genom ensidig användning av klor med stabilisator blir den skyddande effekten så hög att kloret förlorar sin effekt. Vattnet överstabiliseras och bildar ett klorlås. Det gör vattnet grönaktigt och grumligt samtidigt som hygiennivån sjunker drastiskt.

SANIKLAR MAXI 2500 DUO PUCKS

SANIKLAR MAXI 2000

BAQUACIL

Med BAQUACIL-produkterna kan du uppleva det osedvanliga nöjet att bada i en klorfri pool. Om du bestämmer dig för att byta från klorskötsel kommer du att uppleva hur lätt det är med BAQUACIL i poolen. Om du ska anlägga en ny pool följer du instruktionerna – och njuter!

BAQUACIL SHOCK

BAQUACIL CHECK

BAQUACIL PHMB 2IN1

Saniklar klorfritt

Om du vill ha en pool utan klorlukt är de här klorfria desinfektionsprodukterna från Saniklar en bra lösning för att skapa god vattenhygien. Oavsett om du har en stor eller liten pool finns det en lösning som gör det enkelt att hålla vattnet rent och klart.

SPACARE BROMIN TABS

SANIKLAR SUPER BLUE

SANIKLAR ACTIVE OXYGEN 3 IN 1