Enwa Water Technology AB

Offentliga bubbelbadkar & Spa

Offentliga bubbelbadkar & Spa

Enwa Bad & Spa levererar bubbelbadkar för offentligt bruk till simbassänger, vattenparker, hotell, kryssningsfartyg och hälsofaciliteter.

Olimpia, SPA-bad

Olimpia är ett fast monterat SPA-bad tillverkat i akryl av högsta kvalitet. Det har plats för upp till 7 personer och lämpar sig för offentliga anläggningar såsom gym, hotell, spaanläggningar mm.

SPA-badet är också utrustat med en trappa för att på ett säkert sätt ta sig i och ur badet.

Mila SPA-bad

Mila SPA-bad är ett fast monterat SPA-bad tillverkat i akryl av högsta kvalitet med 7 massagestationer som ger dig en härlig avkoppling och komfort när du badar.

Den är också utrustad med trappa för att underlätta i och urstigning i poolen.

Mila SPA-bad lämpar sig för offentligt bruk, såsom hotell, spanläggningar, gym mm.

Octavia offentligt

Octavia är en serie offentliga spa för 7 personer, helt tillverkade i Europa. Det är tillverkat i 5 mm tålig genomfärgad sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber på baksidan för god och säker stabilitet.

Modellen erbjuds som standard i tre olika utrustningsvarianter och i versioner med skimmer eller bräddavlopp.

Janette spa

Janette är en serie offentliga spa för 4 personer, helt tillverkade i Europa. Det är tillverkat i 5 mm tålig genomfärgad sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber på baksidan för god och säker stabilitet. Modellen erbjuds som standard i tre olika utrustningsvarianter och i versioner med skimmer eller bräddavlopp.

Victoria offentligt spa

Welldana® modell Victoria är en serie offentliga spa för 5 personer, helt tillverkade i Europa. Det är tillverkat i 5 mm tålig genomfärgad sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber på baksidan för god och säker stabilitet. Modellen erbjuds som standard i tre olika utrustningsvarianter och i versioner med skimmer eller bräddavlopp.

 

Classic spa utan bräddavlopp

Classic är en serie offentliga spa för 7 personer, helt tillverkade i Europa. Det är tillverkat i 5 mm tålig genomfärgad sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber på baksidan för god och säker stabilitet. Modellen erbjuds som standard i tre olika utrustningsvarianter och i versioner med skimmer eller bräddavlopp.

Vesta spa

Vesta är en serie offentliga spa för 7 personer, helt tillverkade i Europa. Det är tillverkat i 5 mm tålig genomfärgad sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber på baksidan för god och säker stabilitet. Modellen erbjuds som standard i tre olika utrustningsvarianter och i versioner med skimmer eller bräddavlopp.

Olivia spa

Olivia är en serie offentliga spa för 7 personer, helt tillverkade i Europa. Det är tillverkat i 5 mm tålig genomfärgad sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber på baksidan för god och säker stabilitet. Modellen har bräddavlopp och levereras som standard i tre olika utrustningsvarianter.

Natalie spa

Natalie är en serie offentliga spa för 7 personer, helt tillverkade i Europa. Det är tillverkat i 5 mm tålig genomfärgad sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber på baksidan för god och säker stabilitet. Modellen har bräddavlopp och levereras som standard i tre olika utrustningsvarianter.

Sunflower offentligt spa

Sunflower är en serie offentliga spa för 8 personer, helt tillverkade i Europa. Det är tillverkat i 5 mm tålig genomfärgad sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber på baksidan för god och säker stabilitet. Modellen har bräddavlopp och levereras som standard i tre olika utrustningsvarianter.