Enwa Water Technology AB

UV rening för poolvatten

Bad & Spa

UV rening för poolvatten

Enwa Bad & Spa erbjuder ett brett utbud av UV rening för poolvatten till din simbassäng.

UV-bestrålning och ozon förstör effektivt bakterier och mikroorganismer utan användning av kemikalier.
Triogen® AOP kombinerar ozons desinfektionsegenskaper och UV-ljusets oxidationsegenskaper.

Vattenrening med UV-C

UV-system från BIO UV är kända för sin moderna design och pålitliga teknik. UV-systemet är baserat på in-line UV-kammare i syrabeständigt stål som hanterar 100% av cirkulationen.

BIO UV range

BIO-UV MPL

BIO-UV MP TS med pekskärm

BIO-UV UV HO

BIO-UV LP

BIO-UV MPL SD

Triogen® range

Triogen® CF

Triogen® CF-LT

Vattenrening med Ozon

Ozon är en mer kraftfull och effektiv gas än de kemiska behandlingar som finns på marknaden, inklusive klor. Ozon tillåter faktiskt oxidation av urea och ammoniak, som ansvarar för produktionen av kloramin, såväl som de kloraminer som redan bildats. Denna minskning av prekursorer leder alltså till minskningar av THM (trihalometaner), vars mest välkända typ är kloroform.
Ozon genereras på plats och löses upp och eliminerar alla bakterier och virus, vilket lämnar vattnet helt klart och klart, utan dålig lukt eller smak.

Triogen® range

Triogen® 03 Clear

Triogen® M7 serier

Triogen® M6 serier

Triogen® O3 S

Vattenrening med AOP

Triogen® AOP Clear-teknologi är en vattenbehandlingsprocess som kombinerar ozon och Medium Pressure Ultraviolet Light (MP-UV). Förstörelsen av kvarvarande ozon med UV-ljus bildar hydroxyl (OH-) radikaler som är mycket reaktiva och därför extremt kortlivade – och lämnar inga kemiska rester överhuvudtaget.
Den kombinerade kraften av ozon, MP-UV och OH-radikaler ger trippelverkande behandling för svåra att ta bort föroreningar som kloraminer och andra elaka rester som vanligtvis finns i offentliga poolvatten, vilket håller ditt vatten renare och klarare än någonsin.

Triogen® AOP (Advanced Oxidation Process) Clear