Enwa Water Technology AB

UV, ozon och AOP

Bad & Spa

UV, ozon och AOP

UV-bestrålning och ozon effektivt förstör bakterier och mikroorganismer utan användning av kemikalier. AOP kombinerar ozons desinfektionsegenskaper och UV-ljusets oxidationsegenskaper.

BIO UV system

BIO-UV MP TS RANGE

BIO-UV MEDIUM PRESSURE TOUCH SCREEN RANGE är med rörskärm för desinfektion och deklorinering av offentliga och semi-offentliga simbassänger.

BIO-UV MPL SD RANGE

BIO-UV MEDIUM PRESSURE L SUPER DELUX RANGE är för desinfektion och dekloraminering av offentliga och semi-offentliga simbassänger.

Från Triogen®

Triogen® AOP

Triogen® AOP (Advanced Oxidation Process) erbjuder den unika processen med avancerad oxidation för behandling av offentligt poolvatten. Denna process kombinerar desinfektionsegenskaperna hos ozon och UV, vilket gör triogen® AOP till det mest avancerade poolvattenreningssystemet som finns tillgängligt.

Triogen® O3 S

Triogen® O3 S som är utformad för vattenbehandling av små och medelstora simbassänger eller vanligtvis privata pooler och större hotell pooler.

Ozon ger exceptionell bra desinfektion med effektiv behandling mot klorresistenta mikroorganismer, oxidation av olika organiska ämnen och flockulering av partiklar, vilket avsevärt förbättrar vattenkvaliteten.

Triogen® O3 S-modulen genererar ozon från 2 till 8 gram per timme.

Triogen® O3 M

Ett nytt sortiment av ozongeneratorer som är en direkt ersättning för M4-serien. Dessa enheter har utformats för att fungera under vakuumförhållanden vilket eliminerar risken för ozonläckage. Generatorerna inkluderar lufttorkar med förkylning, fuktövervakning och har nu frekvensomformare för högre ozonutbyte samt fullt variabelt automatiskt ozon tillverkningskontroll.

Standardenheter finns med tillverkning från 65 till 650 gram per timme – högre tillverkning på begäran.

Få en snabb kontakt

Vårt säljteam för Bad & Spa

Fedrik Lööf
Divisionschef
+46 10 484 93 51
fredrik.loof@enwa.com

Mikael Dahlby
Projekteringsledare, Konstruktionschef
+46 10 484 93 58
mikael.dahlby@enwa.com

Viktor Hindsfors
Projektledare
+46 10 484 93 76
viktor.hindsfors@enwa.com

 

Karl Strandberg
Projektledare
+46 10 484 93 46
karl.strandberg@enwa.com

Jimmy Häggqvist
Strategisk Verksamhetsutvecklare
+46 10 484 93 53
jimmy.haggqvist@enwa.com