Enwa Water Technology AB

Pumpar

Bad & Spa

Pumpar

Enwa Bad & Spa Sverige levererar förstklassiga pumpar för bad för offentligt bruk. Vi har den nödvändiga kunskapen för att designa exakt rätt pump för ditt behov.

Filtercirkulations pumpar

BADU Resort, BADU Resort-PM

BADU Resorts kompetensområden är wellness-spa med stora pooler eller attraktioner som stänkduschar och vattenfall, hotellpooler och extraordinära privata pooler.

BADU 93

BADU 93-serien är det mest populära valet för pålitlig och konstant användning i hotell, attraktionspooler, behandlings- och massagepooler samt i offentliga pooler.

BADU Block Multi

Korrosionsbeständig – även med hög saltkoncentration. Med det helt nya plastkonceptet i BADU Block Multi serien förbättrar den beprövade BADU-teknologin och tar den till en helt ny nivå.

BADU Block

Monoblock-designen ger bra cirkulationsprestanda med minimala utrymmeskrav. Den underhållsfria mekaniska tätningen kyls och smörjs av pumpvätskan. Detta resulterar i långa intervall mellan underhåll.

Vattenattraktions pumpar

BADU 21-50 / 21-60

BADU 21-pumparna är utformade för de specifika kraven på badkar, bubbelpooler, motståndssimnings utrustning och rengöringsutrustning. Alla modeller i detta sortiment är cirkulationspumpar som inte är självevakuerande och kan inte hantera luft.

BADU Normblock Multi

Monoblock-designen ger bra cirkulationsprestanda med minimala utrymmeskrav. Den underhållsfria mekaniska tätningen kyls och smörjs av pumpvätskan. Detta resulterar i långa intervall mellan underhåll.

BADU Normblock

Singelblocksdesignen underlättar för utmärkt cirkulationsprestanda, men ända kräver litet utrymme. Den underhållsfria mekaniska tätningen av bälg typ är mycket motståndskraftig mot slitage och är inte beroende av rotationsriktningen. Tätningen smörjs också av mediet via en cirkulationsledning vilket gör den mycket hållbar.

BADU 42

Liten jetpump och extra pumpar som finns i 3 utföranden. För badkar och små bubbelpooler.

Mätningspumpar

Mätningspump M1 och M2

Dessa självsugande pumpar är speciellt tillverkade av korrosionsbeständiga material. Pumparna är lätta att underhålla eftersom de är självevakuerande monoblock.

Mätningspump V 600

Centrifugalpump med periferi hjul. Optimalt prestandaområde är på ca. 600l/h. Denna pump är inte självsugande/självevakuerande. Pumpen är korrosionsbeständig och har utvecklades speciellt för analys av poolvatten i offentliga simbassänger där vattenkvaliteten i poolen är föremål för strikta villkor.

Få en snabb kontakt

Vårt säljteam för Bad & Spa

Fedrik Lööf
Divisionschef
+46 10 484 93 51
fredrik.loof@enwa.com

Mikael Dahlby
Projekteringsledare, Konstruktionschef
+46 10 484 93 58
mikael.dahlby@enwa.com

Viktor Hindsfors
Projektledare
+46 10 484 93 76
viktor.hindsfors@enwa.com

 

Karl Strandberg
Projektledare
+46 10 484 93 46
karl.strandberg@enwa.com

Jimmy Häggqvist
Strategisk Verksamhetsutvecklare
+46 10 484 93 53
jimmy.haggqvist@enwa.com