Enwa Water Technology AB

Provtagnings utrustning

Bad & Spa

Provtagnings utrustning

Enwa Bad & Spa har analysutrustning från Europas ledande tillverkare.
Testutrustningen sträcker sig från enkla pH- och kloranalys instrument till system fotometrar som kan ta ett stort antal olika analyser.

Fotometrar

MD 100 Fotometer

Fotometern MD 100 är ett bekvämt val för att testa upp till 14 parametrar på ett enda instrument, beroende på kombinationen. Instrumentet har ett enkelt användargränssnitt och är konstruerat för fältbruk. Flera branschspecifika versioner finns tillgängliga för att kombinera alla tester du behöver.

MD 110 Fotometer

Alla MD 110 fotometrar har en Bluetooth®-funktion. För att få ut det mesta av det erbjuder Tintometer en app för mobila enheter samt en PC-programvara med dongel. Mätresultaten överförs till externa enheter via Bluetooth®-gränssnittet för snabb utvärdering och bearbetning så att all data kan utvärderas och tilldelas direkt på plats.

MD 200 Fotometer

Kalibreringslägesindikator Versatile, kompakt och: Bänkfotometern MD 200 kombinerar högkvalitativa interferensfilter med långtidsstabila lysdioder som ljuskällor i en högprecisionsoptik. Resultatet: exakta mätresultat hela tiden – oavsett var du använder den.

MD 600 fotometerserien

Alla mätinstrument har de analytiska egenskaperna hos en laboratoriefotometer för alla viktiga parametrar i vattenanalys. Tillförlitlig och snabb testning garanteras tack vare långvariga stabila lysdioder, störningsfilter, Bluetooth-gränssnitt, mobil datahantering via app, mer än 120 förprogrammerade testmetoder och många fler höjdpunkter.

MultiDirect Fotometer

En modern, mikroprocessorstyrd fotometer med ergonomiskt utformad knappsats och storformatsgrafisk display

PM 600 fotometerserien

Kraven från krävande pooloperatörer tillgodoses hela tiden med fotometrarna PM 600 och PM 620. Enheterna är utrustade med upp till 34 testmetoder och ett minne för upp till 1000 datamängder. PM 630 erbjuder ett Bluetooth®-gränssnitt istället för infraröd dataöverföring. Intuitiv drift och en bakgrundsbelyst display gör denna serie extra användarvänlig.

XD Spectrophotometers

XD-seriens instrument är idealiska för rutin- och spektralanalys. Som riktiga allroundare underlättar XD 7000 och XD 7500 arbetsrutiner, speciellt med automatisk metodigenkänning med streckkoder, automatisk celligenkänning och mer än 150 förprogrammerade metoder.

Förutom analytisk kvalitetskontroll stödjer de även Good Labor Practice (GLP). Instrumenten finns tillgängliga tillsammans med streckkodade provrör och ett brett utbud av tillbehör från en enda källa – vilket också är lätt för din plånbok.

Grumlighetsmätare

TB 211 IR

Ett kompakt instrument för pålitlig och enkel bestämning av grumlighet. Ett ringminne med 125 datamängder och ett USB-gränssnitt garanterar en effektiv datahantering.

TB 300 IR

Uppfyller EN ISO 7027
Automatisk total räckviddsjustering med Standard-Set T-Cal
Autorangering
Hög precision

TB 250 WL

Idealisk för regulatorisk övervakning, processkontroll eller fältanvändning
Enkel operation
Enkel kalibrering
Auto-rangering

Elektrokemi

Pocket Tester SD Series

SD-serien består av en rad kompakta, lättanvända, handhållna instrument för noggrann mätning av pH, ORP, Con, TDS eller Salt. Med robust hölje och helt vattentätt (IP67) hölje är dessa testare den idealiska lösningen för testning på plats i miljö-, industri- eller pool- och spaapplikationer.

SensoDirect 110

Högkvalitativt, batteridrivet handhållet instrument för bestämning av pH, salt och konduktivitet.
Variabel i användning och användarvänlig i drift

SensoDirect 150

Problem med poolvatten

Handhållet instrument med flera parametrar för bestämning av löst syre (O2), O2-koncentration, konduktivitet, TDS, pH och ORP.

SD 305 Series

Vattentäta handhållna mätare för bestämning av pH/redox/temperatur, konduktivitet/TDS/salthalt/temperatur, löst syre (O2)/O2 -Koncentration/O2 -Mättnadstemperatur.

SD 335 Multi

Vattentätt multiparameter handhållet instrument för samtidig bestämning av temperatur och två andra parametrar: pH, ORP, konduktivitet/TDS/salthalt och löst syre (O2-koncentration/O2-mättnad)

Test Kits Single/Multi Parameter, Testpak

CHECKIT® Comparator Test Kit är exakta, lättanvända testkit för vattenanalys. Lägg bara till reagenset i provcellen, rotera skivan tills färgen matchar det förberedda vattenprovet och läs av koncentrationsvärdet.

Test Kits Comparator 2000+

Comparator 2000+ är ett mångsidigt kolorimetriskt system för vattenanalys. Bekväm hantering, ingen kompromiss med noggrannhet och reproducerbarhet: Comparator 2000+ kan användas för många applikationer. Simbassänger, forskning eller behandling av dricksvatten är bara några exempel.

WaterLink® Spin Touch®

Den innovativa WaterLink® Spin Touch®-fotometern hanterar alla dina pool- och spatestbehov och registrerar data varje ögonblick ett test görs. Fyll helt enkelt en SpinDisk™-reagenspatron med flera tester med ditt vattenprov, sätt i det i mätaren och tryck på ”start”. Alla dina vitala tester görs automatiskt, vilket eliminerar användarfel.

Resultaten visas på pekskärmen, sparas inuti mätaren och överförs enkelt till programvaran WaterLink SolutionsTM för att omedelbart analyseras, vilket ger steg-för-steg behandlingsinstruktioner på din mobila enhet och lagring av testhistorik i molnet.