Enwa Bad & Spa startar upp lokalkontor i Malmö under hösten

Från 1 september 2021 har Enwa sin första anställda i södra Sverige. Pierre Kryhl börjar på Enwa från 1 september som ansvarig för service- och eftermarknad södra Sverige och kommer vara en stor del av satsningen som nu genomförs för att öka med service i södra delen av landet.

-Det är något vi har funderat på under en längre period, att öka med ett lokalkontor i södra Sverige. Vi har väldigt många kunder och anläggningar i mellan-Sverige, och har sett över Sverigekartan hur vi skall växa med fler lokalkontor, säger Fredrik Lööf Divisionschef pool. Vi fastnade för södra Sverige och då Malmö som utgångspunkt. Regionen har flertalet badhus och utomhusbassänger, där vi känner att vi vill kunna erbjuda en närmare service och eftermarknad med lokal anknytning. Vi har även fått ramavtal med Malmö stad för service och produkter för samtliga av deras kommunala badhus, vilket bidrog till att valet hamnade just på Malmö. Fredrik ser fram mot en spännande höst och ser detta som ett ytterligare steg för Enwa att fortsätta sin tillväxt inom badvattenrening.

-Känns skönt att vara tillbaka i vattenreningsbranschen. Har varit borta i tre år och jobbat som teknisk förvaltare inom bostäder för Malmö stad, säger Pierre.

Innan dess har jag under tio år arbetat som vattentekniker för Malmö stads utomhus- och inomhusbassänger. Har även hunnit med lite frilansuppdrag åt olika aktörer på den privata marknaden.

-Känns jättekul att återvända till badbranschen och då som kundansvarig inom service och eftermarknad åt Enwa Water Technology i Syd. Jag Kommer vara stationerad i Malmö, där jag har mina rötter som Malmöpåg.

-Att få möjligheten att vara med från början och starta ett nytt lokalkontor är något som jag ser fram emot och ser som spännande och utmanande.  Mitt största fokus kommer vara att leverera bra service och ställa upp för våra kunder i vått som tort. Jag hoppas att få höra både från gamla samt nya kontakter.

Är ni nyfikna och vill veta mer om vad Enwa kan hjälpa er med eller komma i kontakt med oss.

Så hör av er till Fredrik.loof@enwa.com